Intet er fremtidssikret.

-vigtige oplysninger om fladskærms-tv

Den teknologiske udvikling.

Den teknologiske udvikling går meget stærkt på tv-området. Ny teknologi åbner for flere kanaler, bedre billeder og lyd samt nye funktioner. Det medfører samtidig, at der ikke findes ”fremtidssikrede” tv.
Fladskærms-tv kan holde i mange år, men den indbyggede software forældes, når den teknologi, der sendes i, erstattes af ny og bedre teknologi. Modtagerteknologien skal følge med senderteknologien.
Inden for de nærmeste år må du derfor forvente, at fremskridtet vil overhale de fladskærms-tv, som i dag er til salg. I mange tilfælde vil et faldskærms-tv kun følge med udviklingen ved, at man anskaffer (eller udskifter) en modtagerboks eller indstikskort. Men det kan også være, at du må udskifte dit tv for at kunne blive ved med at se de programmer, du ønskerat se i dag, og nye, der bliver udbudt i fremtiden. Det afhænger helt af den teknologiske udvikling.

Ændrede modtagerforhold

Jeg kan hjælpe dig med at vælge et tv eller modtagerboks, der passer til dine modtagerforhold i dag (antenne, kabel eller satellit) . Hvis dine modtagerforhold ændres f.eks. i forbindelse med flytning, eller du skifter leverandør af tv-signal, passer dit nye tv måske ikke til de nye forhold.
OB Radio-Tv.