Vivotel

Vivotel - godt håndværk i stilrent design

Vivotel er en produktserie, der bygger på kvalitet og fleksibilitet i et tidløst design. Vores ambition er at tilbyde et bredt sortiment inden for tv-beslag, kabelskinner og praktisk tilbehør. Vi tør tænke nyt og anderledes, så Vivotel er en produktserie der hele tiden udvikler sig!

Vi sætter pris på godt håndværk, og vores produkter er derfor fremstillet i de bedste kvalitetsmaterialer, der tilsammen skaber et enkelt eksklusivt udtryk.

Med Vivotel for du en æstetisk løsning, hvor design og kvalitet er tænkt sammen med nutidens krav om individualisme.
Prudukterne kan kombineres efter ønsker og behov, så du altid får den rette løsning - med hensyn til både form og funktion.

Det kan være svært at vælge det rigtige TV ophæng og det rigtige tilbehør. Hylder skal være solide, og de skal kunne bære din DVD afspiller eller det andet AV udstyr, du har brug for at placere på dem. Men med markedets bedste alt-i-én løsninger er det ikke et problem, at placere dit TV, og det der hører til, hvor som helst i et hvilken som helst rum. Et mål er at få gemt mest muligt af de generende og kedelige kabler og ledninger væk, så de kommer helt ud af synsfeltet. Kabelskinner og det rigtige TV ophæng kan hjælpe og sammen med de rigtige hylder, har man den fleksibilitet, der skaber de allerbedste løsninger i indretningen.

Om Vivotel

Vivotel er en del af PJ Production ApS, Silkeborg. PJ Production ApS leverer special udviklede løsninger i høj kvalitet indenfor kontor- og møbelbranchen.

Firmaet startede i 1997 med specialopgaver for en stor kunde. Disse specialopgaver kom der en del produkter ud af, som dannede det grundlag PJ production i dag bygger videre på. I dag har PJ production en selvstændig produktion, hvoraf en del er masseproduktion og en del er specialproduktion, som primært afsættes til kontormøbelproducenter/møbelforhandlere samt radio/TV branchen.

Vivotel logo   lille til web (3)